Vijf gastronomische aanraders op de pistes

Al dat bergen afrazen, slalommen en skiliften trotseren is onmogelijk op een lege maag. Wij verzamelden daarom voor jou de verborgen parels, de zonovergoten terrasjes en de niet-te-missen-klassiekers. Geniet van lokale bergkost of van heerlijke pasta’s met bijpassende wijnen! Wat je ook kiest - een ultiem vakantiegevoel zoals enkel Zuid-Tirol dat kan garanderen, zal niet mankeren.
Geniet van onze verzameling leukste berghutten, vlak bij de pistes!

Col Pradat in Alta Badia 
Col Pradat in Alta Badia wordt door de locals het adelaarsnest genoemd. Wij hadden het zelf niet beter kunnen benoemen. Met een adembenemend uitzicht over het diepe dal en de kale toppen, heeft Col Pradat één van de beste terrassen van de hele streek!
Een terras in de winter, is dat niet ijskoud? Helemaal niet - met hun warme dekentjes en ideale ligging kan je niet beter zitten. Ontspan dus in het zonnetje met een glaasje lokale wijn of geniet van een vers bereide specialiteit! Tijd genoeg? Ga dan zeker voor het fonduen (op persoonlijk aanraden van de eigenaar)!

Rifugio Bellavista in Val Senales/Schnalstal
Geniet van een welverdiende lunchpauze bij Refugio Bellavista - een gastvrij toevluchtsoord omringd met een heerlijke walm van versgebakken appelstrüdels. Op een steenworp van de Vigo Kabelbaan én met panoramisch uitzicht - bergen, alpenweides verborgen onder parelwitte sneeuw en zelfs een echte ijsgletsjer! Eén van hun typisch Zuid-Tiroolse streekgerechten is jouw ideale voorbereiding voor een indrukwekkende namiddag op de latten. Allen daarheen!

Kanzelrestaurant in Solda/Sulden
Hou jij van de lokale Zuid-Tiroolse keuken? Dan is Kanzelrestaurant in Solda de uitgelezen plek voor jou! Heerlijke knödel met Speck en Kaiserschmarrn, pannenkoeken zo verrukkelijk dat ze gekend zijn in de verste uithoeken van Zuid-Tirol… Wie kan dat in hemelsnaam weerstaan?

Oberholz in S. Floriano/Obereggen
Een nieuwe hippe hotspot komt eraan in Zuid-Tirol! Oberholz opent in december 2016 en wij kunnen persoonlijk niet wachten. Een indrukwekkend design van hout en glas, verscholen in een bloedmooi sneeuwlandschap met maaltijden om je vingers van af te likken. Ga snel - voor het populair wordt!

Baita Sofie in Val Gardena/Gröden
Dé plek om te brunchen vind je op de top van de berg Seceda, op ruim 2400 meter hoog. Een favoriet bij de lokale bevolking met een duizelingwekkend aanbod aan wijnen. Want wat is brunch zonder een bijpassend wijntje? De sommelier adviseert u graag over de perfecte lokale wijn, of het nu bij je brunch, lunch of zelfs ontbijt (je bent tenslotte op vakantie) is.