Kronplatz zoekt waaghalzen en Cultuurliefhebbers


 

Kronplatz zoekt waaghalzen
Waaghalzen gezocht. Niet zo van die waaghalzen die van 2m in het zwembad durven te duiken.
Maar van die durvers die vijf verschillende zwarte pistes aankunnen, triomferen bij het ijsklimmen en zegevieren op de steilste piste van Italië. Want dat staat je in Kronplatz te wachten.
Herken jij jezelf hierin? Of toch op zijn minst de persoon die je hoopt te zijn? Dan durven wij het gerust beweren - jouw wintervakantie in Kronplatz wordt één van de toppers in jouw ongetwijfeld ongelofelijk avontuurlijke reisrepertoire. Ontdek meer dan 185 km pistes, die - zelfs als de weergo-den ons geen enkele sneeuwvlok gunnen - gegarandeerd met sneeuw worden voorzien. Raas ra-zendsnel naar beneden langs indrukwekkende panorama’s. En bijt onvermijdelijk in de sneeuw op één van de vijf zwarte pistes. (De eerste twaalf keer tenminste.)
Ben je op pad met jonge waaghalzen? Neem ze dan mee naar skipark Klausiland en verover 
samen de iglo, het tovertapijt, de glijbanen en de heksenslalom! Of schrijf ze in in één van de vele kinderdomeinen op de pistes - waar ze spelenderwijs leren skiën. Ook mini (en niet-zo-mini-) snowboarders overwinnen alle obstakels in het Funtaklaus-Funpark.
Terugkeren naar het hotel met een lege maag? Dat is in Kronplatz strikt verboden. Op de pistes staan 30 ontzettend gezellige skihutten op je te wachten met dampende regionale en mediterrane gerechten. Smakelijk!

Kronplatz zoekt liefhebbers van Cultuur (met de grote c)
Combineer avontuur eens met een vleugje cultuur! Het MMM Corones, een ontwerp van befaamde architecte Zaha Hadid, is iets dat je zeker niet mag overslaan. ’s Werelds beroemdste 
bergbeklimmer Reinhold Messner brengt er het fascinerende verhaal van de Alpijnse 
berggeschiedenis! Dat het op 2.275m hoogte ligt met een adembenemend uitzicht is ook zo slecht nog niet.
Als laatste willen we je graag nog één lokale tip meegeven. Vanuit Kronplatz kan je per 
paardenslee naar de pistes van Alta Badia reizen! Kan je het je inbeelden? Een paradijs vol verse sneeuw met een authentieke paardenslee - heerlijk. De rit alleen is al de moeite waard.

www.kronplatz.com 


Accommodatie