Drei Zinnen Dolomieten zoekt skifanaten, langlauf-liefhebbers en jonge helden

Drei Zinnen Dolomieten zoekt jonge helden
Aan het plannen om met je kinderen iets leuks te doen deze winter? Het is niet simpel om een vakantie te kiezen die kinderen het einde vinden, en waar mama en papa toch ook iets aan hebben. Drei Zinnen Dolomieten biedt het beste voor elke generatie. Je jongste spruiten kunnen zich uitleven op het gigantische kinderspeelpark op de Haunold of gaan ravotten op het crosstraject en de rodelpiste. Of wat dacht je van een bezoekje aan de kleinste rendierkudde van de hele Alpen? Rudolf is er niets tegen. 
Op de Rotwand kan je verder de grootste sneeuwmanfamilie van heel Zuid-Tirol bewonderen. Kwatongen beweren dat niemand ooit een grotere sneeuwman heeft kunnen bouwen. Uitdaging aanvaard, hoor ik je zeggen? Veel succes!
Als laatste kunnen je jonge avonturiers ook dieren spotten in het wildpark. Haal die verrekijker van onder het stof en ga op zoek naar herten, moeflons, sneeuwuilen, wasberen, everzwijnen en oehoes! Een heerlijke namiddag gegarandeerd.

Drei Zinnen Dolomieten zoekt skifanaten
Opstaan met de morgendauw. Verse sneeuw onder je veel-te-lang-niet-aangetrokken skilatten. 
Dat is dé definitie van puur genieten als je het ons vraagt.
En genieten zal je. In Drei Zinnen Dolomieten raas je razendsnel de bergen af in een skigebied met meer dan 90 km pistes! Mag het ietsje meer zijn? Geen probleem.
Met een snelle treinverbinding geraak je in geen tijd in Sexten Dolomieten en Kronplatz - voor extra 200km-durend skiplezier! De ultieme ski-uitdaging vind je bij “Giro dellee Cime”, een dagtocht van 30 km op ski’s die je langs de verborgen plekjes van de Dolomieten loodst.  

Drei Zinnen Dolomieten zoekt langlauf-liefhebbers
Drei Zinnen Dolomieten staat bekend als de regio voor al wie houdt van langlaufen. Niet minder dan 200 km perfect onderhouden loipes fluisteren jouw naam. Zowel voor stuntelige beginners als ervaren rotten. En allemaal toegankelijk met één enkele loipeskipas. 
Een absolute aanrader is de hoogteloipe Plätzwiese. Geopend vanaf november en met zo’n oogverblindend uitzicht op de Drei Zinnen dat het zowaar je adem afsnijdt. 
Even genoeg gehad? Moedig dan jouw favorieten aan in één van de twee internationale volkswedstrijden. Of doe zelf mee, als je durft.
En dan hebben we het nog niet eens over de schitterende Italiaanse namen van de pittoreske dorpjes gehad. Dobbiaco/Toblach, San Candido/Innichen, Villabassa/Niederdorf, Sesto/Sexten… Heerlijk. Veranderde jouw leesstem ook opeens in die van een stijlvolle, Italiaanse gentleman?

www.altapusteria.info
 

Accommodatie