Proef van de Italiaanse levensstijl in een prachtig gebergte.

Zuid-Tirol, het beste van twee werelden.
Geniet onder de zon!

Ontdek de perfecte combinatie van alpien avontuur en mediterrane charme.

Zuid-Tirol is dé perfecte bestemming voor levensgenieters: de rustgevende Alpen en een Italiaanse frivole sfeer, stralende zon en kraakverse sneeuw, maar ook gastronomische deugden afgewisseld met avonturen. 

Onze beste tips speciaal voor jou

Ontdek hier de meest charmante hotels van onze regio, met zorg geselecteerd. Hier kan je de perfecte accommodatie vinden, er is voor ieder wat wils. 

Hotel Gasthaus Adler

Villabassa/Niederdorf
Detail

Hotel Schönblick

Brunico/Bruneck
Detail

Hotel Alpenrose

Brunico/Bruneck
Detail

Hotel Union s

Dobbiaco/Toblach
Detail

Hotel Astor

Valdaora/Olang
Detail

Een Zuid-Tirols voorproefje

Droom hier al even weg van dat rustgevende winterlandschap in de Dolomieten, of van dat aperitiefmoment met een verfrissend glaasje witte wijn en een lekkere hapje, of van dat bevrijdende gevoel wanneer je de piste afdaalt. 

Reizen naar Zuid-Tirol

 
Vanuit België kan je Zuid-Tirol vlot bereiken volgens jouw favoriete reismethode: of je nu het liefst vliegt, de trein neemt of graag zelf rijdt. Plan hier jouw reisroute. 
 

Plan reis

Met de auto: Zuid-Tirol ligt op ongeveer 1000 km van Brussel. U rijdt via Duitsland en Oostenrijk. Op de route ligt de tolplichtige Brennerautobahn.
Met het vliegtuig: Vlieg vanuit België naar de dichtstbijzijnde luchthavens Innsbruck, Verona, München, Milaan en Venetië.
Met de trein: Reis met de trein via München naar Bolzano/Bozen.